U kan uw eigen unieke winkeltje (of winkel, boetiek, koffiehuis, restaurantje — kortom alles wat op UniekeWinkeltjes.com niet mag ontbreken) hier bij ons aanmelden.

(Het kan ook zijn dat u deze pagina ziet omdat wij u eerst hebben aangeschreven).

De aanmelding — en de vermelding zelf — kosten u niets.

We vragen wel dat u op uw eigen website en/of Facebook (Pinterest, Instagram, Tumblr or wat dan ook) pagina een link naar Unieke Winkeltjes zet.

LET OP: Tenzij U bewust zelf bij ons een advertentie plaatst, krijgt U NOOIT een rekening van ons.

Er zijn oplichters die ongevraagd een bedrijf ergens vermelden en vervolgens een rekening sturen. Zo werken wij absoluut niet. (U kunt dit eenvoudig nagaan door willekeurig een aantal bedrijven die op deze site staan te bellen of emailen).

Nogmaal: de vermelding van uw bedrijf is volledig gratis (met het verzoek dat u, zo mogelijk ook link naar deze website plaatst).

Wie Wel & Wie Niet

De nadruk ligt bij ons op unieke zaakjes — winkeltjes waar iemand bewust naar zoekt en/of tijdens een Dagje Amsterdam zomaar even binnen stapt om wat rond te snuffelen, iets to kopen, of iets te eten en drinken.

Voorbeelden:

  • Een grote meubelzaak maakt veel minder kans op een vermelding dan een winkel in tweedehands meubeltjes uit de jaren ’60 en ’70.
  • Een modezaak in de Negen Straatjes die onderdeel uitmaakt van een internationaal bedrijf hoort bij ons niet thuis. Maar een unieke boetiek met mooie kleding of sieraden juist weer wel.
  • Een markant restaurantje in de binnenstad is een goede kandidaat voor vermelding; een buurt restaurantje in een buitenwijk waarschijnlijk niet.

Vragen?

Neem gerust kontakt op.

Na Uw Aanmelding

Wanneer wij uw aanmelding ontvangen, sturen wij u een email met daarin het verzoek om zelf een leuk verhaaltje te schrijven waarin u uw bedrijf aanprijst.

In die email staan wat schrijftips en — ter inspiratie — ook een aantal vragen, alsmede een verzoek om ons wat leuke en mooie foto’s te sturen.

Zo gauw we dan weer van u horen gaan we aan de slag. We maken er iets moois van.

U krijgt zelfs de mogelijkheid om dingen aan te passen (zoals openingstijden en andere details).

Meld U Aan

Zoals gezegd: aanmelding en vermelding zijn gratis.

Het Unieke Winkeltjes Team

Retro en Chic, Staalstraat, Amsterdam

Retro en Chic, Staalstraat, Amsterdam