Alles Voor, Over en Met Katten: Cats & Things

Even voor de goede orde: er loopt bij Cats & Things natuurlijk wel een echte kat door de zaak, maar Annabel is voor geen goud te koop.

Cats & Things is dan ook geen dierenwinkel, maar een koopparadijsje voor iedereen die van katten houdt. Alles in deze gezellige zaak heeft iets met katten te maken. Een uniek winkeltje dus.

Zoals ze zelf zeggen:

Van kunst tot kitsch, van groot tot klein; Cats & Things is een kattenwinkel vol kattensierobjecten, kattenknuffels, kattencadeaus, verzamel en gebruiksvoorwerpen. Er worden zelfs regelmatig kattenkunst exposities in onze kattenwinkel georganiseerd. Alles kan, zolang het maar over de kat gaat.
Cats and Things, Amsterdam

Trotse eigenaar van de kattenwinkel is Ina van Berkum, maar winkelpoes Annabel heeft grote inbreng.

Die site dient ook als online shop, maar het blijft natuurlijk stukken leuker even bij de bakstenen winkel binnen te lopen om lekker rond te kunnen snuffelen.

Keuze genoeg. Zo zijn er mokken met katten afbeeldingen in diverse stijlen, katten kalenders, manden, pluche beesten (uhuh, katten dus), en zelfs kerstartikelen die allemaal ook wat met katten te maken hebben.

En natuurlijk zijn er ook allerlei katten speeltjes, en — wie staat daar nou bij stil — een hele riks producten die je nodig schijnt te hebben als je kat deel wil nemen aan een kattenshow.

Overigens, echte katten zie hier wel, maar die zijn niet te koop.

Adres & Informatie

Cats & Things
Hazenstraat 26
1016 SP Amsterdam

Cats & Things in Amsterdam.  Alles wat met katten te maken heeft.

Tel: 020-428 3028,
Email: info@catsandthings.nl

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 12.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur

Website

Cats & Things

Show Comments

No Responses Yet

     

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.